Donacija tvrtke „VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol" Boćarskom savezu PGŽ

Donacija tvrtke „VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol

Boćarski savez PGŽ odlučio je ići u projekt izrade promidžbenog video spota o boćarskom sportu odnosno boćanju s ciljem promocije boćanja, ponajviše među mlađim dobnim kategorijama. Njime želimo djeci uputiti jasnu poruku koja će biti možda i presudna u odabiru boćanja kao njihovog sporta te smo u tom smislu projektu dali radni naziv „Zašto bih odabrao boćanje za svoj sport?". Sama popularizacija boćanja neće uslijediti  iznenada, preko noći. Dug je to proces kojeg planiramo ostvariti kontinuirano i kojim će se nastoji javnosti približiti i popularizirati boćarski sport. 

Realizaciju samog projekta, uz veliku potporu Zajednice sportova PGŽ, uvelike je potpomogla i tvrtka „VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol" d.o.o. donacijom novčanih sredstava Savezu. U znak zahvale predsjednik Saveza, gosp. Miljenko Butković, uručio je direktoru „VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol" d.o.o., gosp. Igoru Uremoviću, Zahvalnicu za ulaganje u razvoj boćarskog sporta.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se