DOIGRAVANJA U ŽUPANIJSKIM LIGAMA

DOIGRAVANJA U ŽUPANIJSKIM LIGAMA

Nakon što momčad Zagona nije uspjela izboriti plasman u viši rang natjecanja, gotovo je sve poznato što se tiče raspleta u županijskim ligama.

Sada u 1. županijskoj ligi za sezonu 2021./22. imamo 8 klubova. To su Zagon, Brzac, Frankopan, Krenovac, Krk, Rječina, Brajda i M. Gennari 1954 koji je ispao iz 3. HBL. Preostala dva člana ove lige dobit ćemo nakon odigranih kvalifikacija.

 

Kvalifikacijski susreti za popunu 1.županijske lige igraju se ovog vikenda, u subotu 24.07. i uzvrat u nedjelju 25.07. po sljedećem sistemu:

SUBOTA 24.07. u 17:00 sati:      BK STUDENA    -     BK SRDOČI

SUBOTA 24.07. u 17:00 sati:      BK LEDENICE   -     BK TRSAT

NEDJELJA 25.07. u 17:00 sati:    BK SRDOČI      -     BK STUDENA

NEDJELJA 25.07. u 17:00 sati:    BK TRSAT        -     BK LEDENICE


Poražena ekipa iz dva susreta Studene i Srdoča u sljedećoj će sezoni nastupati u 2. županijskoj ligi-Zapad, dok će poražena ekipa iz dva susreta između Trsata i Ledenica nastupati u 2. županijskoj ligi-Istok.

 

Što se tiče popune 2. županijske lige-Zapad, doigravanje će VEĆ OVOG VIKENDA igrati Mošćenička Draga i Liganj, po sljedećem sistemu odigravanja:

SUBOTA 24.07. u 17:00 sati:      BK LIGANJ        -      BK MOŠĆENIČKA DRAGA

NEDJELJA 25.07. u 17:00 sati:    BK MOŠĆENIČKA DRAGA    -    BK LIGANJ

Poražena ekipa će u sljedećoj natjecateljskoj sezoni nastupati u 3. županijskoj ligi Zapad.

 

Ekipa BK Križišća izborila je direktan plasman u 2. županijsku ligu-Istok s obzirom na rasplet kvalifikacija u višim rangovima, te neće morati razigravati za viši rang.

 

Susrete sude dva suca, a sudačka taksa iznosi 170,00 kn + prijevoz (2 kn/km).

Domaćin susreta podmiruje troškove sudaca, te je OBAVEZAN osigurati rezervno boćalište u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se