Danas u Jadranovu susret boćarskih kadetskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije

Danas u Jadranovu susret boćarskih kadetskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije

Danas, 28.07.2023., će se na boćalištu Boćarskog kluba "Sveti Jakov" u Jadranovu, s početkom u 16:00 sati, održati zanimljiv ogled boćarskih kadetskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije.

Igrat će kadetske reprezentacije do 13 godina (U13) i do 15 godina (U15) starosti, a poziv izbornika hrvatske kadetske reprezentacije Vjekoslava Matetića za nastup su dobili Adrian ŠipekLuka TusLuka Tomić i Petar Saftić (BK "Sveti Jakov"), Ivano Rajačić Muža (BK "Gornji kraj - Ladvić"), Luka Dorić (BK "Vargon"), David Pekar (BK "Sveti Rok Klana"), Tino Majcan (BK "Pazin"), Tian Baričević (BK "Vodnjan") i Simon Kajin (BK "Vrh", Buzet). S njima će biti i izbornik juniorke reprezentacije hrvatske Čedo Vukelić.
Domaćini ovog susreta su vrijedni članovi BK "Sveti Jakov", a uzvratna utakmica kadetskih reprezentacije Slovenije i Hrvatske igra se sutra u Ilirskoj Bistrici s početkom u 16 sati. 
 

Live prijenos možete pratiti putem YouTube kanala BK "Sv.Jakov": HRV - SLO - prijateljska utakmica

Izvor: https://www.crikva.hr/

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se