Dan sporta u Matuljima

Dan sporta u Matuljima

Posljednjeg rujanskog poslijepodneva matuljski amfiteatar preplavili su sportaši, članovi matuljskih sportskih udruga koje su u sklopu Dana sporta 2023. zainteresiranim posjetiteljima demonstrirali prednosti i ljepotu svojih disciplina.

Cilj ove manifestacije je na samom početku školske godine pokazati djeci mogućnosti bavljenja sportom, te ih potaknuti da za sebe odaberu neku od disciplina. S obzirom da su u mnogim sportovima natjecanja već započela okupilo se puno ljudi koji u dobroj atmosferi uživaju u sportu i druženju, rekao je Tin Juračić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Matulji koja je organizirala manifestaciju.

Tako se na manifestaciji predstavilo 18 sportskih udruga koje djeluju upravo na području općine, a prezentaciju boćanja odradila je škola boćanja „Matulji" predvođena licenciranim trenericama Nikol Belasić i Marinom Svetić uz asistenciju Deana Klarića, trenera BK Čavle ŠB.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se