Čavle ŠB na završnici Kupa europskih prvakinja

Kup europskih prvakinja ove godine održava se u Francuskom gradu St.Vulbas od 26.06.-27.06.2021.
Pravo nastupa stekla je ekipa BK Labin, ovogodišnje klupske prvakinje Hrvatske. Međutim njihovim odustajanjem, priliku za osvajanje titule najbolje ekipe u Europi dobile su boćarice Čavle ŠB, aktualne vicpeprvakinje Hrvatske.
Kako propozicije FIB-e dopuštaju da se ekipa može pojačati s jednom igračicom iz drugog kluba iste države, Čavle ŠB odlučila je pojačati svoje redove igračicom BK Labin, iskusnom Nives Jelovicom.
Posljednji se put Kup europskih prvakinja održao 2019. godine u boćarskom domu Hrastenica, Čavle. Tada je nastupilo osam klubova. Ove je godine Svjetska boćarska federacija (FIB) broj klubova smanjila na četiri te će uz Čavle ŠB na Kupu zaigrati predstavnice iz Slovenije ( Krim ), Italije ( Forti Sani ) i Francuske ( Saint Vulbas). Ždrijeb polufinalnih susreta održati će se u petak 25.06.2021. u večernjim satima (oko 19 sati).

Na sljedećem linku moći ćete popratiti nastup naših boćarica:
Facebook / ZAVRŠNICA KUPa EUROPSKIH PRVAKINJA - Saint Vulbas

Sastav ekipe Čavle ŠB:
Carrolina Bajrić (kapetanica), Marina Svetić, Nikol Marelja-Bošnjak, Ira Nimčević, Dora Fućak, Roberta Petrović, Nives Jelovica i trener/voditelj Dean Klarić.