Čavjanke slavile u prijateljskom susretu s Beograđankama

Čavjanke slavile u prijateljskom susretu s Beograđankama

Međunarodni prijateljski susret između boćarica „Čavle ŠB" i „Novog Beograda", koji se odigrao u nedjelju 20.02.2022., završio je pobjedom Čavjanki rezultatom 13:9. Boćarice Novog Beograda, koje predvodi bivši srpski reprezentativac Milan Janković, pružile su dobar otpor i igru ekipi „Čavle ŠB". Čavjankama je ovo bio ujedno i jedan dobar trening te priprema za nadolazeći prvoligaški derbi kojih ih, u nedjelju 27.02.2022., očekuje u Labinu.  

Gošćama iz Beograda ovo je početna faza priprema za njihovu nadolazeću boćarsku sezonu te utakmica u kojima su stekle nova iskustva za svoja daljnja natjecanja. Novi Beograd je prvi klub na području Srbije koji će dobiti "krov nad glavom". Njihova buduća boćarska dvorana je pred završetkom, a ona je preduvjet za cjelogodišnji nesmetani rad i napredak te organizaciju međunarodnih natjecanja. 

Uzvratni susret dvaju klubova dogovoren je za travanj.

 


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se