Carrolina Bajrić i Kalo Šaban najbolji na turniru mješovitih štafeta

Carrolina Bajrić i Kalo Šaban najbolji na turniru mješovitih štafeta
U švicarskom gradiću Le Brassus blizu Geneve dana 28.08.2021. održan je veliki međunarodni turnir mješovitih štafeta uz sudjelovanje 14 ekipa iz Slovenije, Italije, Francuske, Monaka, Švicarske, Alžira, Maroka i Hrvatsku.
U hrvatskoj štafeti nastupili su Carrolina Bajrić ("Čavle – Škola boćanja”) i Karlo Šaban ("Sveti Jakov”), predvođeni trenerom Deanom Klarićem.
Igrali su odlično i na kraju su osvojili su prvo mjesto ispred Slovenije i ekipe Bassa Valle iz Italije. Štafete su pucale tri serije, a dva najbolja rezultata su se zbrajala za poredak. Nakon triju serija hrvatska štafeta imala je 85 pogodaka (zbrajale su se dvije najbolje serije), a toliko su imale i Slovenija te Bassa Vale iz Italije. Za konačni rezultat se uzimao rezultat iz treće serije, u kojoj su Carrolina i Karlo pogodili 41 boću, slovenski par 40, a Talijani 33, čime su osvojili naslov pobjednika turnira.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se