Boćarski klub Budničar Količevo osvojio 51. Međunarodni boćarski turnir “Opatija 2022”

Boćarski klub Budničar Količevo osvojio 51. Međunarodni boćarski turnir “Opatija 2022”

51. tradicionalni međunarodni boćarski turnir trojki ''''''''''''''''Opatija 2022" održao se 15. listopada 2022. na boćalištu BK „Opatija".

Sudjelovalo je 12 ekipa iz Slovenije, Italije i Hrvatske – Rubeši, Veprinac, Kastav, Lovor Pobri, Orlek Pivka, Budničar Količevo, Goriška Brda, Fiumicello (Italija), Bulin-Pan Križevci, Liganj, Opatija 1 i Opatija 2.

Turnir je otvorio gradonačelnik Fernando Kirigin, a prisutnima su se obratili i predstavnik Boćarskog saveza PGŽ-a Aleksandar Korić i predsjednik organizatora BK Opatija Zoran Škrokov.

Ekipa slovenskog BK Budničar Količevo osvojili su prvo mjesto, drugo mjesto osvojila je Opatija I., treće Orlek iz Pivke, a četvrto Fiumicello.

Najbolji izbijač turnira je Ante Kolčeg BK Kastav, a najbolji koštador Rahne Primož iz BK Budničar Količevo.

Zahvaljujući lijepom vremenu sve utakmice su se odigrale isključivo na opatijskim jogovima.

Iako je ovo natjecateljski turnir predsjednik BK Opatija, Zoran Škrokov naglasio je da je ovo i prijateljski turnir jer sve ekipe koje su se okupile također organiziraju svoje turnire na kojima Opatijci gostuju.

 

Izvor: http://poduckun.net

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se