Boćarska delegacija stigla na Mediteranske igre u Alžir

Boćarska delegacija stigla na Mediteranske igre u Alžir

Sinoć je iz zagrebačke Zračne luke „Franjo Tuđman" čarter letom u alžirski Oran otputovala najveća skupina hrvatskih sportašica i sportaša te članova sportskog izaslanstva koja nastupa na Mediteranskim igrama (MI).
Mediteranske igre se održavaju u Oranu u Alžiru od 25. lipnja do 5. srpnja. a Hrvatska će imati 105 sportaša i sportašica u 17 sportova - atletici, badmintonu, boćanju, boksu, gimnastici, hrvanju, jedrenju, džudu, karateu, košarci 3x3, mačevanju, odbojci, plivanju, rukometu, streličarstvu, streljaštvu i tekvandou.

Natjecanje u boćanju održati će se u dvije discipline, u brzinskom i preciznom izbijanju. Vjekoslav Matetić, izbornik muške boćarske reprezentacije, ukazao je povjerenje Marinu Milićeviću (BK „Biston") koji nastupa u brzinskom izbijanju i njegovom klupskom suigraču Peri Ćubeli koji nastupa u preciznom izbijanju.

Boćarice će se također natjecati u ove dvije discipline, a za Hrvatsku će nastupiti Ria Vojković („Labin") u brzinskom izbijanju i Carrolina Bajrić  („Čavle škola boćanja") preciznom izbijanju, a predvodi ih izbornik ženske reprezentacije Dean Klarić.

Pero Ćubela brani zlato osvojeno u preciznom izbijanju na zadnjim Mediteranskim igrama održanih 2018. godine u Španjolskoj Tarragoni, gdje se zlatom u istoj disciplini tada bila okitila i Nives Jelovica.

Našim reprezentativcima i stručnom stožeru želimo puno uspjeha!!!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se