Boćarice Škrljeva prvakinje ženske županijske lige

Boćarice Škrljeva prvakinje ženske županijske lige
Boćarice Škrljeva osvojile su još jedan naslov prvakinje ženske županijske lige. Nakon što su prošle godine boćarice Kastva prekinule njihovu dominaciju u županijskoj ligi, ove godine je opet sve po starom običaju. Ukupno je to ŽBK Škrljevu peta titula najbolje ženske ekipe u županijskom ligaškom natjecanju. 
Ovogodišnje prvenstvo su osvojile dominantno. Upisale su 14 pobjeda u 15 igranih susreta, a jedini poraz doživjele su od ekipe Čavle ŠB još u 5. kolu natjecanja. Pehare i medalje pobjedničkoj ekipi dodijelio je potpredsjednik IO BS PGŽ i voditelj ženske županijske lige Ivan Sušanj.
 
Igračice koje su osvojile naslov predvodi kapetanica ekipe Gordana Fumić a njezine suigračice su: Ajša Turkanović, Renata Ogrizek, Milojka Vučinić, Ella Murgić, Enola Murgić, Snježana Pavletić, Danica Maričić Lalić, Dubravka Fable, Jasna Granić Ranić i Ljubimka Mavrinac.
 
BS PGŽ čestita igračicama i klubu ŽBK Škrljevo na tituli.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se