Boćarice Čavle ŠB osvojile prestižni turnir u Ljubljani

Boćarice Čavle ŠB osvojile prestižni turnir u Ljubljani

Boćarice Čavle ŠB nadmoćno su osvojile prvo mjesto na prestižnom međunarodnom boćarskom revijalnom GDP turniru "Krim 2023." u Ljubljani gdje su, uz mušku i žensku slovensku reprezentaciju na turniru su nastupile ekipe iz Hrvatske i Slovenije.

Boćarice Čavle ŠB prvo mjesto osvojile su bez poraza u trima susretima (Postojna 13:9,  Krim 11:5), Carrolina Bajrić, Nikol Belasić, Ira Nimčević i Marina Svetić u trećem susretu bile su bolje i od slovenske reprezentacije (13:7).

U muškoj konkurenciji TEAM Dodig u sastavu: Markica Dodig, Miro Begović, Marin i Pero Ćubela zauzeli su drugo mjesto u konkurenciji boćara. Uz njih nastupile su ekipe GDPa, Krima i slovenska reprezentacija.

Sponzor turnira je francuski milijarder, koji je zavolio boćanje zaslugom bivšega slovenskog izbornika Aleša Škobernea.

Prije četiri godine u Ljubljani je organiziran prvi elitni turnir na kojemu se igra samo s pozivnicom. Tako je ove godine na turniru nastupilo čak 14 svjetskih prvaka, što sadašnjih, što bivših.

 


 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se