BK Zagon prvak 1.županijske lige

BK ZAGON 2020./2021.

BK Zagon prvak 1.županijske lige
Boćarski klub Zagon ovogodišnji je prvak 1.županijske lige te je stekao pravo nastupa u kvalifikacijama za popunu 2.HBL-Istra-Primorje. U 18 odigranih kola ekipa Zagona upisala je 16 pobjeda, te po 1 neriješenu i izgubljenu utakmicu ukupno osvojivši 49 bodova. Drugoplasirani je BK Brzac s osvojenih 41 bod.
Medalje i pehar prvacima dodijelili su predsjednik BS PGŽ-e Miljenko Butković te član Nadzornog odbora BS PGŽ Jakov Draginić, a samoj svečanosti proglašenja prvaka prisustvovao je i povjerenik 1.županijske lige, Davor Jelovica.

Sastav ekipe BK Zagon u sezoni 2020./2021.:
Filip Baričević, Marin Jovanović, Marinko Baričević, Igor Baričević, Milivoj Jovanović, Bruno Butković, Nedeljko Jovanović. Sergio Papić, Zrinko Mičetić, Ivan Mičetić, Dario Đeneš, Sandro Klić

Boćarski klub Križišće okitio se naslovom prvaka 3.županijske lige - istok i s tim naslovom stekao pravo nastupa u kvalifikacijama za popunu 2.županijske lige - istok za sezonu 2021./2022., a koje su na rasporedu 31.07.21. i 01.08.21.
Medalje i pehar prvacima uručio je predsjednik BS PGŽ Miljenko Butković.

Sastav ekipe BK Križišće za sezonu 2020./2021.:
Jakov Dorić, Mladen Dorić, Rino Glavić, Ratomir Matić, Damir Šustić, Sanjin Šustić, Robert Juričić, Sanjin Juričić, Loris Šustić, Neven Brnić, Ivica Šuštić