BK Marčelji proslavili 40 godina rada kluba

BK Marčelji proslavili 40 godina rada kluba

Prigodnim turnirom dana 1. srpnja 2023. godine Boćarski klub Marčelji obilježio je 40 godina rada kluba. Turnir se održao na boćalištima BK Marinići i  BK Marčelji, a na turniru su se natjecale 12 ekipa od toga 4 juniorske, 2 ženske i 6 muških ekipa.

Prije godinu dana Boćarski klub Marčelji ponovno se aktivno natječe i okuplja brojne članove i simpatizere kluba, tako danas klub broji preko 100 članova i 14 aktivnih natjecatelja. Posebna pozornost daje se prema juniorima koji čine okosnicu kluba u natjecanju u Međuopćinskoj ligi - Zapad.

Predsjednik kluba, Robert Antonić ističe: Marčelji imaju dugu tradiciju boćanja, kroz punih 40 godina rada imali smo vrlo zapažene sportske uspjehe, radimo na tome da okupljamo mlade iz okruženja Marčelja i čitavog Halubja s ciljem sportskih aktivnosti i edukacije o boćanju. Ove godine imamo i sredstva za edukaciju mladih boćara tako da očekujemo nove članove i još bolje sportske rezultate u narednoj sezoni.

Zoran Brusić, dopredsjednik kluba naveo je da ovaj slavljenički turnir je izuzetno dobro prihvaćen kod svih boćarskih klubova u našem okruženju, pa tako je na turniru nastupilo 4 juniorske ekipe, 2 ženske ekipe i 6 muških ekipa. Posebno nas veseli veliki odaziv na turnir i želimo svim našim prijateljima boćarima zahvaliti na odazivu i zajedničkoj proslavi našeg jubileja.

Treba istaknuti i sponzore kluba i turnira koji su nam dali podršku, a to su Jadran impex d.o.o. Kastav, Cemix d.o.o. Đurđevac, Vrtni centar Viškovo i TermonT d.o.o. Viškovo, posebna zahvala Savezu sportskih udruga Općine Viškovo, Boćarskom savezu Primorsko-goranske županije i Općini Viškovo na kontinuiranoj podršci našem klubu, istaknuo je Vladimir Kanić iz Boćarskog kluba Marčelji.

 

Prvo mjesto osvojila je ekipa boćara iz Škalnice drugo mjesto ekipa BK Marčelji - legende, a treće mjesto ekipa BK Halubjan.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se