BK Ledenice i BK Studena prvaci 2.županijske lige - istok/zapad

Prvaci 2.županijske lige - Istok/Zapad

BK Ledenice i BK Studena prvaci 2.županijske lige - istok/zapad
Boćarski klub Ledenice postao je prvakom 2. županijske lige - Istok.
Borba za prvaka lige bila je neizvjesna do posljednjeg prvenstvenog kola jer je u borbi za prvo mjesto do tada bio i BK Drivenik koji je bio na samo 2 boda zaostatka za prvoplasiranim Ledenicima. Međutim, BK Drivenik je u posljednjoj utakmici igrao neriješeno dok je momčad BK Ledenice slavila pobjedom nad BK Škrljevo i osvojila naslov prvaka 2.žup.lige-Istok.
BK Ledenice stekao je  pravo nastupa u kvalifikacijama za popunu 1.županijske lige za sezonu 2021./2022. koje su na rasporedu u subotu 24.07. i uzvrat u nedjelju, 25.07.2021.
Medalje i pehar prvacima dodijelili su predsjednik BS PGŽ-e Miljenko Butković te članica UO BS PGŽ Nikol Marelja-Bošnjak.
Sastav ekipe Ledenice u sezoni 2020./2021.:
Josip Butković, Zlatko Butković, Jakov Draginić, Paul Draginić, Anton Milošević, Jovica Pecija, Dražen Šimunović, Grga Uremović, Neven Uremović, Nikica Uremović, Zdenko Uremović, Ivica Vrbeta.
 
Prvakom 2. županijske lige - Zapad postala je ekipa boćarskog kluba Studena koja je također stekla pravo na nastup u kvalifikacijama za popunu 1.županijske lige za sezonu 2021./2022. 
Medalje i pehar igračima uručio je član UO BS PGŽ Aleksandar Korić.
Sastav ekipe Studena u sezoni 2020./2021.:
Andrej Piković, Benjamin Šustar, Dario Juričić, Ivica Vlaše, Jan Vlaše, Kristijan Brmalj, Kristijan Vlaše, Leon Vojnović, Matej Šebelja, Matija Ezgeta, Moreno Grgurina,  Nenad Simčić, Robert Šustar, Saša Kamenar, Tomislav Raspor, Valter Šebelja.
 
Boćarski klub Vežica ovogodišnji je prvak Međuopćinske lige i s tim naslovom stekao je pravo plasmana u viši rang natjecanja u sljedećoj 2021./2022. sezoni.
Pehar i medalje biti će im naknadno uručeni.
Sastav ekipe Vežica u sezoni 2020./2021.:
Dražen Starčević, Rifet Saletović, Fatmir Gaši, Milorad Koljan, Jure Kunac, Miljenko Donadić, Predrag Škerjanc, Predrag Škerjanc, Jerko Vranković
 
BS PGŽ ČESTITA IGRAČIMA I VODSTVU: BK LEDENICE, BK STUDENA I BK VEŽICA!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se