BK Halubjan izborio plasman u 1. županijsku ligu

BK Halubjan izborio plasman u 1. županijsku ligu
U kvalifikacijskoj utakmici odigranoj u Jadranovu u nedjelju 23.07., boćari Halubjana uspjeli su izboriti plasman u 1. županijsku ligu. U jednom susretu na neutralnom terenu, uspjeli su pobjediti osmoplasiranu ekipu 1. županijske lige ovogodišnje sezone, boćarski klub Ledenice. Tako će Halubjan biti u narednoj sezoni član našeg najkvalitetnijeg ranga natjecanja, dok se Ledenice vraćaju u 2. županijsku ligu istok.
Nakon prvih igara, baš i nije izgledalo da će Halubjan imati više razloga za slavlja po završetku susreta. Odlično su utakmicu otvorili boćari Ledenica koji su nakon prvih igara imali ogromnu prednost od 7:1 te je sve slutilo na to da će ipak oni ostvariti pobjedu u ovom susretu. No, s tim se nisu slagali igrači Halubjana koji nakon toga nisu svojim protivnicima dozvolili osvajanje niti jednog poena u preostalih 7 igranih disciplina, te su na kraju slavili uvjerljivu i zasluženu pobjedu od 15:7. Najuspješniji igrač u redovima Halubjana bio je Renato Gojković koji je osvojio 5 bodova u tri igrana susreta, a svakako treba izdvojiti i njegov dobar rezultat u brzinskom izbijanju od 32 punta.
Susret su sudili mladi suci Dario Đeneš i Leon Petz.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se