Antonu Bučeviću nagrada općine Lovran za životno djelo

Antonu Bučeviću nagrada općine Lovran za životno djelo

28. travnja 2023. Općina Lovran proslavila je svoj dan kao i dan svetog Jurja, svoga zaštitnika. Tim je povodom u hotelu Excelsior održana svečanost na kojoj su dodijeljene godišnje nagrade, nagrade za životno djelo te su proglašeni počasni građani Lovrana.

Godišnja je nagrada uručena Boćarskom klubu „Lovran" te ju je preuzeo Nevio Lazarić, kapetan ekipe. Nagrada za životno djelo Općine Lovran dodijeljena je Antonu Bučeviću, boćarskom entuzijastu i predsjedniku BK "Lovran" . Nagradu mu ju uručio Sanjin Sirotnjak, predsjednik Općinskog vijeća Lovrana. Počasnim građaninom Općine Lovran proglašen je dugogodišnji gradonačelnik Bleiburga, Stefan Visotschnig. Grad Bleiburg i Općina Lovran surađuju dugi niz godina te su u prijateljskim odnosima.

Osim gradonačelnika Bleibruga, sjednicu su uveličali brojni gosti iz Lovrana i inozemstva, uključujući goste iz slovačkog Hurbanova i Budimpešte.

Izvor: http://poduckun.net/novosti/foto-opcina-lovran-proslavila-svoj-dan-nagrada-za-zivotno-djelo-antonu-bucevicu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se