7. Tjedan sportskog usavršavanja PGŽ

Zajednica sportova PGŽ sedmu godinu zaredom organizira Tjedan sportskog usavršavanja PGŽ od 9. do 13. listopada 2023. godine. Tijekom pet dana programa moći će se čuti raznovrsna predavanja na teme sportske problematike. Cilj je educirati i usavršavati sportski kadar, ali uključiti i zainteresirano građanstvo.
Ovogodišnje teme bazirat će se na edukaciju i informiranje sportskih trenera, administratora, kineziologa, odgojitelja, provoditelja sportske rekreacije te svih ostalih koji rade s djecom i mladima. Teme će biti raznovrsne: od predavanja o benefitima bavljenja sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi, sportskog marketinga kroz uspješan primjer iz susjedne Slovenije, do stručne analize problematike prijelaza sportaša iz juniorske u seniorsku kategoriju, Olimpijske radionice u režiji Hrvatske olimpijske akademije te predstavljanja programa osposobljavanja za sportske administratore.