5. međunarodni reprezentativni ekipni Alpe - Adria turnir

5. međunarodni reprezentativni ekipni Alpe - Adria turnir

U talijanskom gradu Udine, u boćarskoj dvorani Cussignacco, će se 27. i 28. svibnja 2023. odigrati 5. međunarodni juniorski boćarski Alpe – Adria turnir.

Riječ je o natjecanju koji su zajedničkom suradnjom ustanovili hrvatski i slovenski boćarski savez, boćarski savezi talijanskih regija Furlanija - Venecija - Julijska krajina (FVG) i Veneto, te Istarski boćarski savez, a na kojem se natječu reprezentacije i selekcije navedenih saveza.

Turnir se igra po sustavu "svatko sa svakim", a natjecanje započinje u subotu 27.05. s početkom u 9.00 sati.

Hrvatski izbornik Čedo Vukelić, u čijoj će pratnji na turniru biti i direktor svih hrvatskih reprezentacija Vjekoslav Matetić, je za ovu prigodu odredio reprezentaciju u sastavu Žarko Jerčinović (Drivenik, Općina Vinodolska), Ivan Načinović, Matija Valenčić (Vargon, Rijeka), Adrian Šipek (Sv. Jakov, Jadranovo), Matija Jakir (Biston, Baška Voda) i Vjekoslav Škrabić (Brela).

Za selekciju istarske županije zaigrati će: Filip Popović (Montižana, Poreč), Nino Majcan (Kamen, Pazin), Tino Majcan (Pazin), Manuel Peršić, Tian Baričević (Vodnjan) i Simon Kajin (Vrh, Buzet) predvođeni Valterom Ivančićem i te pomoćnikom Goranom Krotom.

Raspored:

Subota 27.05.2023.

1. kolo, 9.00 sati: FVG Veneto – Hrvatske, Slovenija – Istra;

2. kolo, 15 sati: FVG Veneto – Slovenija, Hrvatska – Istra;

Nedjelja 28.05.2023.

3. kolo, 9.00 sati: Slovenija – Hrvatska, FVG Veneto – Istra.

Prijenos natjecanja možete popratit klikom na:

https://www.youtube.com/ 1. kolo

https://www.youtube.com/2. kolo 

https://www.youtube.com/ 3. kolo 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se