27.međunarodni turnir u organizaciji BK Halubjan

27.međunarodni turnir u organizaciji BK Halubjan

U subotu 20.08.2022. održan je 27. međunarodni turnir u organizaciji boćarskog kluba Halubjan. Sudjelovalo je 10 domaćih ekipa i 2 ekipe iz susjedne Slovenije. Utakmice su odigrane na terenima BK Halubjan i BK Marčelji, a dodatno su dvije utakmice četvrtfinala, zbog vremenskih neprilika, odigrane na terenima BK Marinići pa su neke ekipe svoje utakmice tijekom dana odigrale na tri lokacije.

Nakon vrlo neizvjesnog kišnog finala, pobjednik turnira postao je BK Kastav pobijedivši ekipu BK Sodček iz Kočevja (SLO). Za goste iz Kočevja nastupio je i slovenski reprezentativac Tadej Premru koji je u finalnom susretu poništio čak 7 bacanja, što u konačnici opet nije bilo dovoljno za osvajanje turnira. Treće i četvrto mjesto zauzele su ekipe boćarskih klubova Sveti Rok Klana i Studena.

U sklopu turnira organizirano je i natjecanje za najboljega izbijača i koštadora, a titule su osvojili igrači kluba domaćina – Ranko Čargonja i Ivan Sušanj.  

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se