15. izdanje međunarodnog turnira Emile Terrier (Francuska)

15. izdanje međunarodnog turnira Emile Terrier (Francuska)

Hrvatske boćarske reprezentativke Nikol Marelja-Bošnjak (Čavle ŠB) i Nives Jelovica (Labin) stigle su do polufinala na 15. Trofeju "Emile Terrier" u Francuskoj, jednom od najjačih svjetskih pozivnih turnira u parovima koji se od 25.-26.06. u mjestašcu Satolas-et-Bonce u pokrajini Isere, ponovno održao nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa.

U konkurenciji 16 parova Jelovica i Marelja-Bošnjak su do polufinala ostvarile tri pobjede i jedan poraz, a polufinale su izgubile od Francuskinja Saneie Bruniaux i Annaëlle Barazutti 13:6.

U muškoj konkurenciji na turniru su nastupila tri hrvatska boćara. Marko Beaković koji već niz godina živi i igra u Francuskoj nastupio je s Jeromeo Benoitom iz Sant Vulbasa, dok su Davor Jelovica (Pula) i Bruno Belasić (Poljane, Ičići) nastupili zajedno. Beaković i Benoit su stigli do četvrtfinala, dok su Jelovica i Belasić s dva poraza završili s nastupom na turniru u natjecanju po skupinama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se