Započinju prvenstva županije za seniore

Započinju prvenstva županije za seniore

Započinje serija prvenstva županije za seniore. Prvo natjecanje na rasporedu je u disciplini pojedinačno klasično. Razigravanje po skupinama održati će se petak 04.10. na riječkoj Podvežici sa početkom u 18:00 sati. Nastavak natjecanje odigrati će se u ponedjeljak 07.10. na Čavlima u boćarskom domu na Hrastenici, gdje ćemo dobiti prvog županijskoj osvajača naslova u kategoriji seniora.

U utorak, na državni praznik dana neovisnosti, odigrat će se prvenstvo u disciplini bližanje i izbijanje u krug. Natjecanje započinje u 9 sati na Podvežici, a odigrati će se do samog kraja.

Precizno izbijanje je na rasporedu u petak 11.10. Pravo nastupa imaju svi boćari sa područja naše županije. Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresirane boćare da dođu u boćarsku dvoranu na Podvežicu, kamo će se izvršiti prijava natjecatelja u 17:45 sati i nakon toga započeti sa natjecanjem do konačnog pobjednika.

Posljednja na redu disciplina u ovom serijalu je disciplina par-klasično. Prvi dio natjecanja odigrati će se na Podvežici u ponedjeljak 14.10., dok je završnica predviđena u srijedu 16.10.

 

Pravo nastupa na državnom prvenstvu ostvariti će najbolja četiri igrača iz discipline pojedinačno klasično. Prvenstvo Hrvatske za tu disciplinu igra se 12.10. a domaćin je Buzet. Po dva predstavnika imamo u disciplinama precizno izbijanje i u bližanju i izbijanju u krug. Naša županije je domaćin državnog prvenstva u krugu koje će se odigrati 13.10., dok je državno prvenstvo u preciznom izbijanju u Umagu 20.10. Najmanje predstavnika na PH imamo u disciplini par klasično, i to samo jednoga. Pobjednik prvenstva županije u disciplini par izboriti će pravo nastupa na PH u Umagu 19.10.

 

U prilogu možete vidjeti listu pred prijava za discipline pojedinačno klasično te bližanje i izbijanje u krug.
PRED PRIJAVE ZA PRVENSTVO ŽUPANIJE 2019 - pojedinačno i krug