Radinje i Poljane prvaci 3.županijske lige - Istok/Zapad

BK RADINJE 2018./2019.

Radinje i Poljane prvaci 3.županijske lige - Istok/Zapad
Boćarski klub "Radinje" prvak je 3.županijske lige - Istok s dva boda prednosti pred drugoplasiranom ekipom "Drivenik".
Medalje i pehar prvacima uručio je član UO BS PGŽ-e Vjekoslav Matetić.

Sastav ekipe "Radinje" u sezoni 2018./2019.:
Anton Butković, Josip Butković, Oleg Butković, Stjepan Butković, Zvonko Butković, Stjepan Duran, Ante Jovanović, Ivica Lušičić, Luka Peričić, Matei Peričić, Mladen Peričić, Željko Rubčić, Ivica Tomić.

Boćarski klub "Poljane" prvak je 3.županijske lige - Zapad. Medalje i pehar uručiti će naknadno član UO BS PGŽ-e Anton Bučević.

Sastav ekipe "Poljane" u sezoni 2018./2019.:
Ivan Aničić, Bruno Belasić, Sanjin Brubnjak, Dražen Galašev, Ranko Jančić, Dalibor Klanjac, Darko Klanjac, Aleksandar Korić, Dino Krupić, Dragan Kusturin, Aris Legovich, Kazimir Meak, Alvio Pivotti, Srećko Puhar, Antonio Rumac, Antonio Rumac, Dean Vidović, Vedran Vidović, Damir Zrinšćak, Miljenko Zrinšćak, Zoran Žiganto, Edi Žigulić, Vedran Žigulić, Viktor Žigulić.

"Radinje" i "Poljane" su s ovim s naslovima stekli pravo plasmana u viši rang natjecanja u sljedećoj 2019./2020. sezoni.

BS PGŽ ČESTITA IGRAČIMA I VODSTVU OBIJU EKIPAMA !!!