PRLAGUZIĆ I STIPANČIĆ DO NASLOVA PRVAKA

PRLAGUZIĆ I STIPANČIĆ DO NASLOVA PRVAKA

Završeno je prvenstvo županije za žene u disciplini  precizno izbijanje koje se održavalo dana 03.10.2018 u Boćarskom domu Hrastenica. Prijavilo se ukupno 15 igračica iz 4 županijska kluba. 
Nakon osvojenog  2.mjesta u parovima, Maja Stipančić iz ŽBK Drenova uspjela je doći i do zlatne medalje u disciplini precizno izbijanje s osvojenih 12 punata. 2.mjesto osvojila je Virginia Bajrić s 11 punata, 3.mjesto - Dorotea Maršanić s 9 punata, te 4.mjesto Carrolina Bajrić s 4 punta,inače igračice Čavle-škola boćanja. Na prvenstvo Hrvatske, koje se održava u našoj županiji 10. i 11. studenog, uz četiri prvoplasirane igračice, plasirale su se još Roberta Petrović i Dora Fućak također iz kluba Čavle-škola boćanja.
 
REZULTATI PRECIZNOG IZBIJANJA - ŽENE 2018  
 
Također je završilo i seniorsko prvenstvo županije u pojedinačnom klasičnom. Igrač BK Vargon - Antonio Prlaguzić pošlo je za rukom pobijediti u finalu svog klubskog suigrača Joška Buterina rezultatom 11-9, te mu na taj način uzvratio za poraz na prvenstvu Rijeke. Najveća senzacija ovog prvenstva je Gordan Jerčinović koji nastupa za BK Krimeja koji se natječe u najnižem rangu Primorsko-goranske županije, osvojivši 3.mjesto pobijedivši Stevana Uzelca iz BK Sloga rezultatom 13-7. Prvenstvo Hrvatske za seniore održati će se 08.listopada 2018 u Šibeniku gdje Primorsko-goranska županija ima pravo na 4 predstavnika.
 
REZULTATI POJEDINAČNO KLASIČNO - SENIORI 2018