PH ŽENE KRUG I PRECIZNO IZBIJANJE

Boćarice Nives Jelovica (Marinići) i Carrolina Bajrić (Čavle Škola boćanja) nove su prvakinje Hrvatske u disciplinama bližanje i izbijanje u krug odnosno u preciznom izbijanju. Jelovica i Bajrić naslove su osvojile na prvenstvu održanom u Komiži na otoku Visu.
Jelovica je u finalu bližanja i izbijanja u krug pobijedila Teu Čančarević (Čavle Škola boćanja) 27:17, dok je na trećem mjestu završila Rozmarija Karuza (Komiža) koja je bila bolja od Carroline Bajrić (Čavle Škola boćanja) 21:19. U bližanju i izbijanju u krug natjecalo se deset boćarica iz tri kluba.

Carrolina Bajrić (Čavle Škola boćanja) naslov je u preciznom izbijanju osvojila sa 19 poena pogođenih u finalnoj seriji. Nives Jelovica (Marinići) bila je druga sa 15, Rozmarija Karuza (Komiža) treća sa 12, dok je četvrta bila Marta Marčelja (Marinići) sa 8 poena. U preciznom izbijanju natjecalo se 11 boćarica iz tri kluba.

Predstojećeg vikenda u Boćarskom centru Podvežica održat će se prvenstvo Hrvatske za žene u parovima i štafetnom izbijanju u organizaciji Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije.