PH u bližanju i izbijanju u krug - najava

PH u bližanju i izbijanju u krug - najava

Ovu nedjelju, dana 13.10., naša županija je domaćin državnog prvenstva za seniore u disciplini bližanje i izbijanje u krug. Kompletno natjecanje će se odvijati u boćarskom centu Podvežica. 

Natjecanje započinje u 9 sati kada su na rasporedu prvi susreti u skupini. Nakon završetka razigravanja po skupinama, u 12:30 predviđeno je službeno otvaranje prvenstva. Nakon toga slijedi pauza za ručak, a susreti četvrtfinala započeti će u 14:30. Finalni susret započet će u 16:30, a oko 17:40 slijedi podjela medalja i pehara najuspješnijima na ovom državnom prvenstvu.

Našu županiju na ovom prvenstvu predstavljati će igrači Vargona, a riječ je o Jošku Buterinu i Davoru Jelovici. Buterin je smješten u četvrtu skupinu zajedno sa Andrej Buršićem (Potpićan) s kojim će odmjeriti snage u prvom dvoboju. S njima su još u skupini i Damir Bošnjak iz drugoligaškog kluba Sv. Luka iz Josipovca, te Renato Markoč iz Primoštena koji će u ovoj sezoni nastupati u 1. HBL. Jelovica je smješten u prvu skupinu, te ga u prvom dvoboju očekuje Ivan Medić (Grgur Ninski). S njima u skupini se još nalaze Kristijan Enderli iz BK Lokomotiva iz Vinkovaca, te Marinko Jurišin iz Naklica pored Omiša. Spomenuti ćemo i neke ostale igrače koji nastupaju a to su: Igor Hajsek (Zrinjevac), Nenad Tadić (Istra Poreč), Duje Pirić (Sokol Orbico), Srećko Bajo (Komolac, Dubrovnik), Dajan Jurman (Pazin), Danijel Đurović (Ante Starčević).

Voditelj natjecanja je Dino Blečić.

 

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve ljubitelje boćanje da dođu u nedjelju u BC Podvežica. 

 

SATNICA NATJECANJA  

  8:30 OKUPLJANJE I PRIJAVA

  9:00 16 ZAVRŠNICA

10:00 16 ZAVRŠNICA

11:00 RAZIGRAVANJE PO GRUPAMA

12:30 OTVARANJE PH

13:00 RUČAK

14:30 ČETVRTZAVRŠNICA

15:30 POLUZAVRŠNICA

16:30 ZAVRŠNICA

17:40 DODJELA PRIZNANJA

 

VODITELJ NATJECANJA: Dino Blečić

 
PH u bližanju i izbijanju u krug 2109 - seniori -  Raspored po skupinama