Održan mini turnir u organizaciji Čavle ŠB

Održan mini turnir u organizaciji Čavle ŠB

Dana 18.07.2019. u boćarskom domu Hrastenica održao se mini turnir u disciplinama par, precizno i štafetno izbijanje. Sudjelovale su igračice sa tri kontinenta odnosno iz četiri države.

U posjet klubu Čavle ŠB došle su sestre Inci Ece Öztürk, osvajačica zlatne medalje u štafeti i srebra u disciplini par klasično i brzinsko izbijanje i Buket Öztürk, osvajačice zlatne medalje u preciznom izbijanju i srebra u paru klasično. Sve medalje osvojene su na posljednjem svjetskom prvenstvu koje se održalo u Kini. Iz Slovenije je nastupio par ekipe ljubljanskog Krima, Nina Volčina, osvajačica srebrne medalje u mix štafet također sa posljednjeg svjetskog prvenstva i Laura Škoberne osnažen sa australskom reprezentativkom Nicole Samsa. Treći par bio je mix kadetkinja, Dora Fućak (Čavle ŠB) i Nelly Škoberne (Krim) iz Slovenije, dok su Čavle ŠB predstavljale Carrolina Bajrić,nositeljica srebra i bronce sa zadnjeg svjetskog prvenstva  i Nikol Marelja-Bošnjak. Sam rezultat nije bio u prvom planu, ali ćemo spomenuti da su na turniru u ovom trenutku najbolju igru prikazale cure iz Čavle ŠB Nikol i Carrolina koje su bile najbolje u svim disciplinama. 

Ovaj turnir poslužio je kao mala priprema za turnir "Boće open Klana" na kojem će sve ove cure nastupiti u ženskom dijelu turnira. 

 

Konačni redosljed:

1. Čavle ŠB

2. Krim

3. Hasan aga Toki

3. mix kadetkinja Hr-Slo