OBAVIJEST KLUBOVIMA

OBAVIJEST KLUBOVIMA

VAŽNE OBAVIJESTI  KLUBOVIMA PRIJE POČETKA SEZONE 2018-19

Poštovani,

 

Skrećem Vam pažnju na najvažnije datume u ovogodišnjem prijelazu sezona.

 

PRIJELAZNI ROK 23.7. – 3.8.2018.

 

ROK ZA REGISTRACIJU   9.7. – 3.8.2018.

 

POČETAK SEZONE 2018-19  je    4.8.2018 . (Važno za dvojnu registraciju i početak primjene promjena M.T.P.) Ždrijeb za HBL-e za sezonu 2018-2019 u Pazinu 4.8.2108


3 -IO- Casablanca - promjene MTP-a.pdf

 Promjene-MTP-Casablanca-09-2017.pptx

Molim klubove iz Boćarskog saveza PGŽ da Registaciju obave što je moguće ranije.


Liječnički pregledi obavljeni početkom travnja 2018 vrijede do početka listopada 2018 (jesenski dio sezone 2018/2019)

 

Na dvojnu registraciju mogu se registrirati igrači rođeni 4.8.2000  i mlađi.

Dvojna registracija može se realizirati između dva kluba u istom županijskom savezu koji nisu u istom rangu natjecanja. – odluke  Skupštine HBS 4.7.2015

 

 

 

Hrvatski boćarski savez izradio je standardizirane obrasce za registraciju koji su jednakog izgleda i sadržaja za sve županijske saveze.
U skladu s tim ove natjecateljske sezone (2018/2019) je potrebno popuniti odgovarajući obrazac za registraciju za svakog igrača posebno, pa i u slučajevima kada igrač ostaje u istom klubu.
 
Stoga je potrebno:

1.ISPRINTATI (sa ove web stranice) točan broj obrazaca za registraciju koliko planirate registrirati igrača za iduću sezonu, kao i obrazac za registraciju kluba.
2.Isprintane obrasce POPUNITI, POTPISATI i OVJERITI, kao i ispisnice koje vam dostave igrači koji će iduću sezonu igrati za vaš klub, te popuniti, potpisati i ovjeriti i obrasce za registraciju kluba.
3.Tako popunjenu dokumentaciju DOSTAVITI NA ADRESU SAVEZA, tajniku osobno (ili ubaciti u poštanski sandučić ukoliko tajnik nije u prostorijama saveza), a u oba slučaja  kontaktirajte tajnika saveza dan prije dostavljanja dokumentacije na broj 098/442-280.

Obrasce preuzmite u tekstu ispod, uz napomenu:
 
IGRAČ ISPISNICU OD KLUBA ZA KOJI JE REGISTRIRAN MOŽE PISMENO ZATRAŽITI U BILO KOJEM TRENUTKU SEZONE, PA I PRIJE PRIJELAZNOG ROKA I ROKA ZA REGISTRACIJU.
Ukoliko ne postoje međusobne zapreke (Ugovor igrač-klub, i sl.) klub je istu igraču dužan izdati.

1.     Zahtjev-za-produljenje-registracije-kluba.docx    (obvezno za sve klubove)

2.A.   Zahtjev za registraciju igracaa.docx  (za novoregistriranog igrača ili one igrače čije kompletne podatke nemamo u bazi podataka - možete provjeriti sami )
2.B.     Zahtjev za izdavanje ispisnice.docx    (igrač koji mijenja klub u prijelaznom roku)
2.B.1.  Zahtjev za izdavanje brisovnice.docx  (za igrača sa ispisnicom koji prelazi u klub koji je član nekog drugog županijskog saveza)

3.        Zahtjev za registraciju svih igraca.docx (skupno za sve igrače kluba, odnosno igrači koji će za klub nastupati u idućoj (narednoj) sezoni, tj za koje klub posjeduje pravovaljanu ili ispisnicu ili obrazac za produženje registracije igrača)
 
4.   Zahtjev za dvojnu registraciju.docx     (Za igrača rođenog 4.8.2000 ili mlađeg, koji će igrati na dvojnu registraciju
 
5.   Zahtjev za registraciju voditelja ekipe.docx  ( Voditelj ekipe može biti isti ili drugi, može ih biti više, ali moraju se registrirati svake sezone.