Međunarodni turnir četvorki u Sloveniji

U-18 i ženska reprezentacija s voditeljima i predsjednikom HBS-a - Tomislav Ćurko

Međunarodni turnir četvorki u Sloveniji
U Ljubljani je 1.prosinca 2019.godine povodom dana Slovenskog boćanja u organizaciji Slovenskog boćarskog saveza održan međunarodni turnir u četvorkama. Za Hrvatsku su nastupile U-18 i ženska boćarska reprezentacija. Ukupno je nastupilo 16 četvorki podijeljenih u dvije grupe, a igralo se po sistemu direktnog ispadanja.Igralo se na terenima boćarske dvorane Šiška i Krim.
U-18 reprezentaciju predstavljali su:  Lovro Šipek i Filip Klarić iz BK Sv.Jakov-Jadranovo, Fran Jakominić i Leon Petz iz BK Vargon, te Filip Matijašić član BK Pazin. Vodio ih je selektor juniorske reprezentacije Čedo Vukelić i njegov pomoćnik Vjekoslav Matetić. Za žensku reprezentaciju nastupile su članice BK Čavle ŠB Carrolina Bajrić i Nikol Marelja Bošnjak,te boćarice BK Labin Nives Jelovica i Ria Vojković, a njih je vodio selektor ženske reprezentacije Romano Grižančić.
Juniorska reprezentacija je nakon dobre igre izgubila u fazi eliminacije od ekipe  OBZ Šaleška  sa 10:8. Ženska reprezentacija je u prvom susretu pobijedila OBZ Maribor 13:4, a u četvrtzavršnici je izgubila od ekipe GDP  sa 11:4  za koju su igrali A. Škoberne, Tonejc, Montels i Sibilia.
U ime HBS-a predsjedniku BZS Primožu Marinku voditelj i trener hrvatske reprezentacije U-18 Čedo Vukelić predao je plaketu u znak zahvale za poziv i dobru organizaciju natjecanja.