Karlo Šaban najbolji junior PGŽ po izboru ZS PGŽ-e za 2018.g.

Carrolina Bajrić i Karlo Šaban

Karlo Šaban najbolji junior PGŽ po izboru ZS PGŽ-e za 2018.g.

U sportskoj dvorani Osnovne škole Hreljin 5. veljače 2019. godine održala se svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije za 2018. godinu po izboru Zajednice sportova PGŽ. Uz nagrade u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji - momčadski i pojedinačno, te sportašima s invaliditetom proglašena su i najbolja školska sportska društva te najuspješniji sportski djelatnici i dodjeljene nagrade za životno djelo.
Karlo Šaban iz boćarskog kluba "Sv.Jakov" iz Jadranova proglašen je najuspješnijim juniorom u Županiji zahvaljujući osvajanju prvog mjesta na svjetskom prvenstvu U-18.  
Uz tradicionalne godišnje nagrade najuspješnijim sportašima po kategorijama, dodijelile su se i posebna priznanja za ostvarena značajna sportska postignuća. Tako se među ovim uspješnim sportašima našla i mlada boćarica Carrolina Bajrić, članica boćarskog kluba Čavle-škola boćanja. Carrolina je ovo priznanje zaslužila osvojivši dvije medalje na svjetskom prvenstvu, srebro u disciplini bližanje i izbijanje u krug i broncu u mješovitoj štafeti, te peto mjesto u brzinskom izbijanju. 
 
Čestitamo!!! 
BS PGŽ