FINALE DOIGRAVANJA HRVATSKE ŽENSKE LIGE

FINALE DOIGRAVANJA HRVATSKE ŽENSKE LIGE

Boćarice Čavle - Škole boćanja poražene su u prvoj utakmici finala doigravanja na gostovanju kod Labina 12:10.
Prvi je to poraz Čavjanki nakon tri godine što je začudilo boćarsku javnost, ali i same igračice. No, trener Čavle - Škole boćanja Dean Klarić nije previše zabrinut.

- Istina je da smo doživjeli poraz u jako važnoj utakmici i nakon dugo vremena, ali to će nas malo probuditi. Nadam se da će u drugoj utakmici sve doći na svoje mjesto. Igramo tri godine u dvorani, a vanjski tereni su druga priča. Svi smo bili razočarani nakon poraza, ali i to je moralo doći kad tad, rekao je trener boćarica Čavle - Škole boćanja Dean Klarić.

Završilo je 12:10 u korist Labina, no rezultat je mogao biti i drugačiji jer je u krugu Elona Ćori poražena sa zadnjom boćom koju je Anika Ujčić pogodila za partiju, dok par Martinić, C. BAjrić nije uvaljao zadnju boću za neriješeno.

- Rezultat i nije toliko loš koliko smo loše igrali. Nismo bili na nivou na kojem cure inače mogu odigrati. Četiri igračice su nedostajale, bilo je samo sedam na raspolaganju, čak je i pomoćna trenerica morala zaigrati u zadnjim igrama. Cure su bile indisponirane, nisam imao mogućnosti rotacije, vanjski tereni su također imali utjecaja na sve to jer mi stalno igramo u dvorani. Jednostavno, loše smo odigrali, ali vjerujem da će idući petak u uzvratnom susretu na našem boćalištu sve biti drugačije. Vjerujem da ćemo biti bolji i pobijediti te ponovno osvojiti naslov, dodao je Klarić.

Boćarice Čavle - Škole boćanja aktualne su prvakinje Hrvatske te su osvojile tri naslova u nizu. Uzvratni susret finala doigravanja igra se idućeg petka, 27. svibnja u boćarskoj dvorani Hrastenica u Čavlima.