Dozvoljena natjecanja bez prisustva gledatelja

Dozvoljena natjecanja bez prisustva gledatelja

Stožer za civilnu zaštitu Republike Hrvatske 27. svibnja 2020. je donio Odluku o izmjenama Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, kojom se ponovno dozvoljava održavanje športskih natjecanja na otvorenom te u zatvorenim športskim objektima.

Sukladno navedenoj Odluci športska natjecanja moći će se održavati bez prisustva gledatelja, od 30. svibnja na otvorenom i od 13. lipnja u zatvorenim športskim objektima.

Odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite o izmjenama Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

 

Sukladno tome i odluci Izvršnog odbora  HBS-a 13. lipnja nastavljaju se natjecanja u Hrvatskim boćarskim ligama – sezona 2019./2020.  prema kalendaru usvojenom na sjednici I.O. HBS-a.

Datumi i mjesta održavanja završnih turnira:

1.HBL – Rijeka – 20. i 21.6.2020.

HŽBL – Labin – 27. i 28.6.2020.

HJBL – Vir – 22.6.2020.

Kalendar natjecanja možete preuzeti OVDJE: