Čestitke reprezentativcima i dužnosnicima

Čestitke reprezentativcima i dužnosnicima

Poštovani boćari, članovi hrvatske reprezentacije!


Zahvaljujući Vašem sjajnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Maroku, hrvatsko boćanje je zadržalo tradicionalno visoko mjesto u vrhu svjetskog boćanja.

 

Čestitke upućujemo Marinu Milićeviću i Leu Brniću koji su obranili naslov svjetskih prvaka u štafetnom izbijanju osvojen prije dvije godine u Rijeci  te Hrvatskoj donijeli treći uzastopni naslov svjetskih prvaka u ovoj disciplini.

 

Također, čestitamo osvajačima srebrnih medalja, Peru Ćubeli u pojedinačnoj igri klasično, Marku Beakoviću u preciznom izbijanju, Leu Brniću u brzinskom izbijanju  kao i Tomislavu Kolobariću, osvajaču brončane medalje u disciplini bližanje i izbijanje u krug.

 

Rezultatima postignutim na terenu treba pridodati uspjeh Hrvatskog boćarskog saveza čiji su čelnici izabrani u najviša tijela europskog i svjetskog boćanja. Tomislav Ćurko je izabran za dopredsjednika europske boćarske federacije FEB-e, a Denis Peršić za člana Izvršnog odbora FIB-e.

Na sjednici IO-a FIB-e Boris Nadenić izabran je u Komisiju za MTP, Marino Štefan izabran je u Komisiju za formaciju. Dragan Putica izabran je u Tehničku komisiju i Denis Peršić u Sportsku komisiju.

 

Veliko je to priznanje svim boćarima i boćarskim djelatnicima Republike Hrvatske.

 

Boćarski savez Primorsko-goranske županije

Predsjednik BSPGŽ

Serđo Samblić