Čavle ŠB protiv St. Vulbas u četvrtfinalu

Čavle ŠB protiv St. Vulbas u četvrtfinalu

Ždrijeb Kupa europskih prvakinja u boćanju održan je bez nositelja te su se sve ekipe našle u jednoj posudi. 

Parovi četvrtfinala su: Borgonese (Ita) - Afad sport (Turska), Paresc Moskva (Rusija) - Labin (Hrvatska), Čavle Škola boćanja (Hrvatska) - Saint Vulbas (Francuska) te Krim Ljubljana (Slovenija) - Altina (Srbija).

Boćarice Čavle Škole boćanja dobile su najtežeg protivnika.

Saint Vulbas je čak sedam puta bio pobjednik Kupa europskih prvakinja i najbolje francuske boćarice igraju u ovoj ekipi.

Dvije francuske reprezentativke, Barbara Barthet i Coralie Rives koja je u finalu prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kini u disciplini bližanje i izbijanje u krug pobijedila Carrolinu Bajrić. Također za Francuskinje igra i talijanska reprezentativka Serena Traversa, aktualna prvakinja Europe u disciplini krug.

- Definitivno smo najjači par četvrtfinala. Svoju šansu ćemo tražiti u klasičnim igrama i preciznom izbijanju jer je Barthet aktualna svjetska prvakinja u štafeti i brzinskom izbijanju. Probat ćemo ih iznenaditi jer mi igramo doma, a one su ipak gošće, rekao je trener Čavle Škole boćanja Dean Klarić nakon ždrijeba četvrtfinala.

Pobjednici četvrtfinalnih utakmica idu u ždrijeb za A polufinale, a poraženi u ždrijeb za B polufinale odnosno za poredak od petog do osmog mjesta.

Četvrtfinala počinju u subotu u 9 sati, a natjecanje se može pratiti i putem live streaminga.

Autor objave: sportcom