Carrolina Bajrić ponovo najbolja na prvenstvu PGŽ-e u disciplini krug

Carrolina Bajrić ponovo najbolja na prvenstvu PGŽ-e u disciplini krug

Dana 07.04.2019. u BC Podvežica odigravalo se prvenstvo županije za seniorke u disciplini bližanje i izbijanje u krug. Nastupilo je ukupno 13 igračica iz 4 županijska kluba: Čavla ŠB, Drenove, Kastva i Marinića. 
Carrolina Bajrić (Čavle ŠB) svojim odličnim nastupom, nakon zlata u pojedinačnom klasičnom, osvaja i drugo zlato na prvenstvu PGŽ-e. Svojom odličnom igrom tokom cijelog natjecanja, s prosjekom od 25,5 punta nakon četiri odigrana kruga, pokazala je odličnu formu pred nastavak drugog dijela Hrvatske ženske lige. 
Po dvije osvojene medalje, nakon odigrana dva županijska prvenstva, imaju Dolores Vlaše (BK Kastav) - 3.mjesto u pojedinačnom klasičnom i 4. mjesto u krugu, te Ira Nimčević (Čavle ŠB) - 4.mjesto u pojedinačnom klasičnom i 2.mjesto u krugu.
Pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske koje će se održati u organizaciji ŽBK Komiža u terminu koji odredi I.O. HBS-a, a najvjerojatnije će to biti u rujnu 2019.g., imaju 4 prvoplasirane igračice PGŽ-e: Carrolina Bajrić, Ira Nimčević, Nikol Marelja-Bošnjak (Čavle ŠB) i Dolores Vlaše.
Prvenstvo županije u disciplini par klasično i precizno izbijanje na programu su 28.travnja odnosno 05.svibnja 2019. u boćarskom domu Hrastenica. 
 
Rezultati : Prvenstvo županije 2019 - bližanje i izbijanje u krug - seniorke