Carrolina Bajrić najbolja na turniru SUPER 8

Carrolina Bajrić najbolja na turniru SUPER 8

U subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca 2019. u boćarskom centru na Podvežici odigrao se, po prvi put u povijesti ženskog boćanja, Super 8 - Master turnir. Na turniru je nastupilo osam boćarica koje su pravo nastupa stekle temeljem ostvarenih plasmana i rezultata na prvenstvima Hrvatske.
Naslov najbolje odnosno najsvestranije hrvatske boćarice nakon četiri odigrane discipline osvojila je Carrolina Bajrić, članica "Čavle ŠB". Carrolina je osvojila dva prva mjesta i to u brzinskom izbijanju i bližanju i izbijanju u krug, drugo mjesto u pojedinačnom klasičnom, te treće mjesto u preciznom izbijanju. 
Naslov najbolje u preciznom izbijanju osvojila je Rozmarija Karuza iz ŽBK "Komiža" koja je u ukupnom poretku zauzela drugo mjesto. Naslov u pojedinačnom klasičnom osvojila je Ria Vojković iz BK "Labin", a u ukupnom poretku osvojila treće mjesto.
Ostale predstavnice iz P-G županije u ukupnom poretku osvojile su: 5.mjesto:Ira Nimčević, 6.mjesto:Nikol Marelja-Bošnjak (obje iz "Čavle ŠB"), 7.mjesto: Maja Stipančić (ŽBK "Drenova-Rijeka"), te 8.mjesto:Dolores Vlaše (BK "Kastav"). 
U dva dana natjecanja imalo se prilike vidjeti puno lijepih poteza, dobre igre te na kraju i odličnih rezultata. Ria Vojković izjednačila je hrvatski rekord u brzinskom izbijanju, kojeg je  Carrolina postavila još u travnju 2019.godine., s 35 pogođenih boća iz 41 izbačenih.
Najbolja u svakoj disciplini dobila je zlatnu medalju dok su za od 1. do 3. mjesta  u ukupnom poretku podijeljeni pehari. Boćarski savez PGŽ i Boćarski savez grada Rijeke nagradili su sve natjecateljice prigodnim poklonom. 
Voditelj natjecanja bio je Dino Blečić dok je susrete kroz dva dana sudio nacionalni sudac Nenad Juričić.


KONAČNI POREDAK SUPER 8 ZA BOĆARICE

NATJECATELJICA KLUB BODOVA
1. CARROLINA BAJRIĆ ČAVLE ŠB 42
2. ROZMARIJA KARUZA KOMIŽA 34
3. RIA VOJKOVIĆ LABIN 32
4. NIVES JELOVICA LABIN 32
5. IRA NIMČEVIĆ ČAVLE ŠB 17
6. NIKOL MARELJA BOŠNJAK ČAVLE ŠB 13
7. MAJA STIPANČIĆ DRENOVA 8
8. DOLORES VLAŠE KASTAV 6
 
Konačni rezultati ostvareni po disciplinama:
Brzinsko izbijanje
Bližanje i izbijanje krug
Pojedinačno klasično
Precizno izbijanje