Bajrić C. i Marelja N. obranile naslov u paru na prvenstvu županije

Bajrić C., Ševerdija R.-predsjednica BS GR i Marelja N.

Bajrić C. i Marelja N. obranile naslov u paru na prvenstvu županije
Dana 28. travnja 2019. u Boćarskom domu Hrastenica i boćarskom centru Podvežica odigralo se županijsko prvenstvo za žene u disciplini par klasično. Na natjecanje se prijavilo 13 parova iz 5 ekipa s područja Primorsko-goranske županije.
Carrolina Bajrić i Nikol Marelja Bošnjak (Čavle ŠB) obranile su prošlogodišnji naslov prvakinja, a ujedno im je ovo i treća godina za redom na pobjedničkom tronu. Tokom cijelog dana dominirale su nad protivnicima i nisu dozvolile nikakva iznenađenja. U finalu su pobijedile svoje klupske suigračice, Iru Nimčević i Doroteu Maršanić, s uvjerljivih 13:3.
U dvoboju za 3.mjesto bilo je više neizvjesnosti i napetosti tokom susreta. Na kraju su slavile Valentina Šimac i Maja Stipančić (ŽBK Drenova) pobijedivši Meritu Cocaj i Miu Burić (Čavle ŠB) rezultatom 7:4.

Nastup na prvenstvo Hrvatske ostvarile su sve ekipe polufinalistice, te petoplasirana i šestoplasirana ekipa s ovog natjecanja. To su Dora Fućak i Roberta Petrović (Čavle ŠB) i ekipa iz ženskog županijskog ligaša Kastav - Biserka Roviš i Anita Superina.

Sljedeći vikend, 05.svibnja 2019. na rasporedu je posljednje prvenstvo županije za žene - precizno izbijanje. Održati će se u boćarskom domu Hrastenica s početkom u 9:00 sati. Prijave su u 8:30 sati.

Zupanijsko prvenstvo 2019 - parovi žene - rezultati